SOBE & REZERVACIJE

Hotel Prime **** raspolaže sa 40 moderno opremljenih apartmana.

Apartman sa jednom spavaćom sobom

Moderan dizajn apartmana, ukupne kvadrature 35 m2, namenjen je za maksimalno 4 osobe. Ovaj apartman se sastoji od jedne spavaće sobe i dnevnog boravka u kojem se nalazi sofa na razvlačenje i opremljena čajna kuhinja. Svaka soba poseduje klima-uređaj, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, Flat TV. Kupatila su modernog dizajna, sa tuš-kabinom, fenom za kosu, peškirima.

REZERVIŠI

Apartman sa dve spavaće sobe

Moderan dizajn ovih apartmana, ukupne kvadrature 45 m2, namenjen je za maksimalno 6 osoba. Ovaj apartman se sastoji od dve spavaće sobe i dnevnog boravka u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje, kao i izdvojene čajne kuhinje..Svaka soba poseduje klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, WIFI, Flat TV. Kupatila su modernog dizajna, sa tuš kabinom, fenom za kosu, peškirima.

REZERVIŠI

Standard sobe

Moderan dizajn ovog tipa sobe ukupne kvadrature 25m2, namenjena je za maksimalno 2 osobe. Business double room se sastoji od jedne spavaće sobe i dnevnog boravka u kojoj se nalazi sofa.Svaka soba poseduje klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, WIFI, Flat TV. Kupatila su modernog dizajna, sa tuš kabinom, fenom za kosu, peškirima.

REZERVIŠI