O NAMA

O NAMA

Hotel Prime je novi garni hotel koji se snalazi u mirnom i ušuškanom okruženju, nedaleko od Hrama Svetog Save. Smešten u ulici Radoslava Grujića br.13, hotel Prime je idealan izbor za poslovne ljude kao i sve one koji turistički posećuju Beograd.


Prime Belgrade udaljen je svega 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, i par minuta šetnje od Trga Slavija. Nedaleko od hotela, nalazi se i Bulevar Kralja Aleksandra kao i jedan od najlepših parkova, Tašmajdan.Gosti hotela mogu uživati i u mnogim tradicionalnim i modernim restoranima i barovima koji upotpunjuju duh Beograda. Ukoliko Vam je potreban smeštaj u Beogradu neka Prime Belgrade bude Vaš idealan izbor. Naša kvalitetna usluga i ljubazno osoblje dostupno 24h, učiniće da se u našim apartmanima osećate prijatno i sigurno. Dobrodošli!

Naš hotel predstavlja mirnu oazu u samom centru svih dešavanja u Beogradu. Pored luksuznog smeštaja u moderno dizajniranom prostoru, nudi ponešto za svakog gosta, bilo da dolazite poslovno ili je u pitanju privatna turistička poseta.

Uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu i pronađite svoje mesto u nekoj od naših 39 soba. Tu smo da Vaš boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim!