O NAMA

O NAMA

Hotel Prime je novi garni hotel koji se nalazi u mirnom i ušuškanom okruženju, nedaleko od Hrama Svetog Save. Smešten u ulici Radoslava Grujića br. 13, hotel Prime je idealan izbor za poslovne ljude, ali i sve one koji turistički posećuju Beograd.


Prime Belgrade udaljen je svega 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“, i nekoliko minuta šetnje do Trga Slavija. Nedaleko od hotela nalazi se Bulevar kralja Aleksandra, kao i jedan od najlepših parkova, Tašmajdan. Gosti hotela mogu uživati u brojnim tradicionalnim restoranima i barovima, kao i u onim modernim, koji upotpunjuju duh Beograda. Ukoliko Vam je potreban smeštaj u Beogradu, neka Prime Belgrade bude Vaš idealan izbor! Naša kvalitetna usluga i ljubazno osoblje, dostupni 24 h, učiniće da se u našim apartmanima osećate prijatno i sigurno. Dobro došli!

Naš hotel predstavlja mirnu oazu u samom centru svih dešavanja u Beogradu. Pored luksuznog smeštaja, u moderno dizajniranom prostoru nudi ponešto za svakog gosta, bilo da dolazi poslovno bilo da je u pitanju privatna turistička poseta.

Uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu i pronađite svoje mesto u nekoj od naših 39 soba. Tu smo da Vaš boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim!